OPHAALREGELS

GEMEENTE BERNHEZE

DE CHAUFFEURS BEOORDELEN WELKE GOEDEREN VERKOOPBAAR ZIJN EN WELKE NIET. DE NIET VERKOOPBARE GOEDEREN DIENT U ZELF NAAR DE MILIEUSTRAAT IN HEESWIJK DINTHER TE BRENGEN.

GEMEENTE OSS

DE CHAUFFEURS BEOORDELEN WELKE GOEDEREN VERKOOPBAAR ZIJN EN WELKE NIET. VOOR HET AFVOEREN VAN NIET VERKOOPBARE GOEDEREN GELDEN ONDERSTAANDE AFSPRAKEN MET DE GEMEENTE OSS.

HET KRINGLOOPBEDRIJF MAG TEN OPZICHTE VAN HET VOLUME VERKOOPBARE GOEDEREN TOT 30% NIET VERKOOPBARE GOEDEREN GRATIS VOOR U AFVOEREN. VOOR HET MEERDERE ZIJN WE VERPLICHT DE GEMEENTELIJKE STORTKOSTEN IN REKENING TE BRENGEN.

BIJVOORBEELD

U HEEFT VIER STOELEN. EEN VAN DIE STOELEN IS KAPOT EN KAN NIET MEER IN DE WINKEL VERKOCHT WORDEN. DIE VIERDE STOEL MAG GRATIS MEE.

HEEFT U DAARBIJ NOG EEN KAPOT KASTJE DAT OOK WEG MOET DAN KAN HET KRINGLOOPBEDRIJF DAT VOOR U AFVOEREN. WE ZIJN DAN WEL VERPLICHT DAARVOOR HET GEMEENTELIJK AFSTORTTARIEF TE BEREKENEN.

GRATIS

ELEKTRISCHE APPARATEN, KLEDING EN FIETSEN WORDEN ALTIJD GRATIS AFGEVOERD.

GEMEENTELIJKE STORTKOSTEN

HIER VINDT U EEN OVERZICHT VAN DE GEMEENTELIJKE STORTKOSTEN. VOOR OVERIGE GOEDEREN DIE AFGEVOERD MOETEN WORDEN NAAR HET DUURZAAMHEIDSPLEIN GELDT EEN TARIEF VAN 10 EURO PER HALVE KUBIEKE METER (0,5 M3). DE CHAUFFEUR BEPAALT WAT HIJ WEL EN NIET VOOR U AF KAN VOEREN. KIJK OOK OP DE SITE VAN DE GEMEENTE OSS.